Audi.PNG

Arnd-Robert Sponagel

Igazgatósági Tag, Járműgyártás

AUDI Hungária

„Eszterrel a felsővezetői workshopunkon nagyon jó és fenntartható eredményeket értünk el. Mindez Eszter célirányos előkészítő munkájának, a különböző személyiségű vezetők moderálásában szerzett tapasztalatának köszönhető. Ehhez járult hozzá motiváló és pragmatikus megközelítése, amivel különböző kihívások kezelése során találkozhattunk. A workshop közben egy pillanatra sem engedte el a fókuszt.

A résztvevők által kiválasztott karakteres zenedarabok bevonásával pedig sikerült a csapatszellemet új magasságokba emelnie.“

Shell.PNG

Bujdosó Andrea

Country Chair and Retail Sales Manager SHELL Magyarország

"Az UNPLUGGED Leadership Workshop igazi élmény volt. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon sokat kaptunk, amit beépíthetünk és be is fogunk építeni az együttműködésünkbe, a munkavégzésünk módjába.

Köszönjük Eszter, hogy közelebb hoztad a csapatunkat a küldetésünk eléréséhez. Köszönjük a remek és gyors összefoglalót, amiben újabb ajánlásokat is kaptunk.”

Audi.PNG

Karl Meier

Felsővezető, Központi Funkciók Járműgyártás 

AUDI Hungária

"Az a kreatív feladat, hogy egy saját dalt kellett írnunk, megmutatta, hogy az irodán kívül is képesek vagyunk csapatként, agilisan együtt dolgozni. A laza, szimpatikus és energizáló működésedet csodásan átvette a csapat. Különösen pozitív volt látni, hogy a munkádat teljes erőbedobással és legmélyebb meggyőződéssel éled. Támogatásoddal, biztos hittel és célirányosan egy szuper dalt írtunk, és emlékül, még egy vicces videót is készítettünk.

Mindent egybevetve a workshopunkon kiválóan mutattad meg az összes eddigi tapasztalatodat és a legjobban támogattál minket. Mindez egy változatos és új élmény volt a számunkra: hogyan is léphetünk ki a saját komfortzónánkból és ennek ellenére mégis hogyan fejlődhetünk együtt, mint csapat."

DLL.PNG

Agárdi Marianna,

mb. Ügyvezető

DLL Magyarország

“Amikor újra hangolódik a zenekar...” így foglalnám össze röviden azt a workshop sorozatot és annak eredményét amit Eszterrel csináltunk végig. A döntés gyorsan megszületett, hogy szükségünk van a hangolása. Vezetőként tudva, hogy a zenészek kiválóak de egy ideje valahogy nem egy kottából játszunk az cselekvésre késztet. Belevágtunk.

Nagyszerű zenékkel, őszinte beszélgetésekkel, érzelmekkel és sok vidámsággal  átszőtt közös munka. Eszter módszere mindenkit magával ragadott, azonnal jöttek a dalok, gondolatok és rögtön utána a megoldások is. Elindultunk a változás útjan, azon az úton amit a workshopok során közösen jelölt ki a csapat és ami a munkahelyi és üzleti sikerek, elégedettség, a kiegyensúlyozott munka-magánélet irányába vezet minket. 

Szép és különleges élmény amit nem szabad elfeledni,  fent kell tartani. 

Köszönöm Eszter a DLL Magyarország csapata nevében! 

Logo_Egymasra es Sikerre Hangolva.PNG
Shell.PNG

Istnenesné Solti Andrea

HR Manager, Board Tag

SHELL CEE

"Köszönöm, hogy a csapatunk megismerhette az UNPLUGGED Leadership Workshopot és mindannyian a részesei lehettünk. Nagyon pozitív élmény volt, hogy a zene ilyen nem hétköznapi módon is használható. A workshop fantasztikus volt, minden elvárásomat teljesítette, és mint csapat igazán messzire jutottunk."

Mivitec.PNG

Henning Kassen

Ügyvezető

MIVITEC GmbH

Eszter a vezetői csapatunkat egy workshop sorozat keretein belül támogatta. A közös munka során mind a részletes előkészítő és utómunkával, és mindenekelőtt a magabiztos workshop moderációval győzött meg bennünket.

A résztvevők minden nyitott kérdését eredményesen kezelte, nagyon jól gazdálkodott az idővel és célirányosan, konkrét eredmények felé vezette a csapatot – ezzel is biztosítva a workshop sikerét. Mindezt olyan dramaturgiával, amelyhez hasonlót csak egy jó zenedarab közben élhetünk meg.