Van úgy, hogy a sikerhez egy új hangon keresztül vezet az út....

Debreczeni Eszter vagyok.

Nemzetközi emberi erőforrás szakértő, tanácsadó és coach. Majdnem zenészként indítottam a pályám, és bár máshogy döntöttem, soha nem adtam fel az álmom, hogy a zene a munkám része lesz. 

 

Több, mint 15 évig HR felsővezetőként SZÓLtam bele olyan cégek életébe, mint a DHL, a Pepsi, a Microsoft. Akkor még csak sejtettem, hogy az érzéseken, a személyes élmények bemutatásán túl is mennyi mindenre  használható a zene a munka világában is. Ma már tudom, hogy mekkora az a kapcsolódást erősítő, kreativitást felszabadító erő, ami akkor tárul elénk, ha a zenét a pozitív változások, az egymásra  és a közös sikerre hangolódás vágyával visszük be a szervezetekbe.

2017 nyarán ezért hoztam létre az esthra-t és az HR Orchestration-t. Itt egyesül minden szakmai tapasztalatom, és minden zene és HR iránti szenvedélyem. Imádom a műfajok keveredését, mert mindig valami új, egyedi és örömteli dolog lesz belőle.

 

Büszke vagyok rá, hogy mára már többek között az AUDI, a SHELL, a DLL Magyarország csapatai is részesei lehettek ennek az élménynek. Jó dolog az ügyfelekkel együtt zenélni, kihangosítani ami bennük szól és összhangba hozni az új inspirációkat a modern HR megoldásokkal.

A zene élménye mindenkié.

Legyen a HR is a mindenki része.

Én szívesen megadom az első hangot.

 

A többi pedig legyen a jövő zenéje.